Bitdefender, provajder inovativnih softverskih rešenja za sigurnost računara, je objavio novu liniju proizvoda sa oznakom 2015, koja sigurnost na internetu vraća u žižu putem novog koncepta koji predstavlja mešavinu nagrađivane sigurnosti i izuzetnih performansi, sa ekstremnom lakoćom upotrebe i krajnjom jednostavnošću.

Bitdefender 2015 uvodi OneClick Security™ koncept sa pozadinskom tehnologijom koja automatski poboljšava rad, igru i upotrebu medija, neprimetno pruža podršku finansijskim aktivnostima i konstantno optimizuje sistem. Još od procesa instalacije, niz funkcija pojačava njabolju online zaštitu na svetu, a istovremeno je čini i najlakšom za upotrebu.

Poslednja linija Bitdefender proizvoda, koji je tri godine za redom proglašavan za Najbolju zaštitu od strane nezavisnih analiza, donosi novu Profiles Technology, koja utvrđuje da li radite, igrate se ili gledate video i na osnovu toga fino podešava postavke, kako nebiste gubili fokus i resurse i a kako bi Vam pomogao u korišćenju računara.

“Najvažnija odlika Bidefender verzije 2015 je njegova jednostavnost. Siguran sam da će svaki korisnik, bez obzira na svoje poznavanje računara, za samo nekoliko minuta razumeti u čemu je suština novih proizvoda Bitdefender 2015, a da će još brže naučiti kako da je koristi”, izjavio je šef strategije bezbednosti Bitdefendera Catalin Cosoi.” Svakodnevni rast sajber-kriminala na internetu i porast upotrebe tehnologije, povećali su bezbednosne zahteve, što je značilo da, iza naših ključnih tehnologija, moramo da osmislimo koncept koji je izuzetno pristupačan korisnicima.”

Bitdefender sada integriše svoju maksimalno bezbednu Wallet funkciju, koja osigurava osetljive podatke dok ih čuva pri ruci, sa Safepay sigurnim brauzerom, neprobojnim za hakere, kako bi automatski popunio detalje transakcije i olakšao Vaš onlajn finansijski život. Novi Quick Vulnerability Scanner upozorava na ranjiv i neažuriran softver, sigurnosne zakrpe za Windows koje nedostaju i potencijalno nesigurne sistemske postavke.

OneClick Optimizer razvija niz podešavanja koja su dostupna na samo jedan klik, a koja održavaju rad Vašeg računara na najvišoj brzini, dok se ekskluzivna Bitdefender Photon™ tehnologija postepeno prilagođava Vašem računaru i vidno poboljšava sistemske performanse.

Autopilot, izrađen na osnovu decenije Bitdefenderovog iskustva u borbi protiv malvera, automatski donosi najbolje odluke za Vašu bezbednost, tako da Vi možete da se koncentrišete samo na svoje obaveze. Novi Security Report Vas obaveštava o poslednjim događajima na Vašem sistemu, uključujući optimizaciju aplikacija, oslobođen prostor i prostor raspoloživ za skladištenje, dajući Vam savete za bolje sigurnosne postavke.

Pored nove klasične linije, Bitdefender je obnovio sliku dakijskog vuka u skladu sa suštinskim vrednostima kompanije. Dakijski vuk predstavlja otelotvorenje čvrste posvećenosti i inovacije Bitdefendera, u industriji u kojoj nema mesta za greške.

Bitdefender je lansirao i novi web sajt sa intuitivnijim interfejsom, zasnovan na jednostavnosti i doslednosti, sa poboljšanim višeplatformskim performansama i kompatibilnošću sa pretraživačima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *