Bitdefender, provajder inovativnog bezbednosnog rešenja, objavio je verziju  Bitdefender Family Pack 2015, koja štiti celu porodicu od opasnosti sa interneta, uz maksimalne performanse i laku upotrebu.

Novi Family Pack 2015, koji samo jednom licencom pokriva neograničen broj PC, Mac i Android uređaja u domaćinstvu, kombinuje Bitdefenderovu nagrađivanu bezbednosnu tehnologiju sa lakom upotrebom i jednostavnošću, koja nadmašuje svu konkurenciju.

Family Pack 2015 se oslanja na najbolje Bitdefender multiplatformske tehnologije, kako bi što bolje zaštitio sve članove porodice, gde god da se nalaze.”, rekao je šef strategije bezbednosti, Catalin Cosoi. “Porast internet pretnji i povećana upotreba tehnologije, od strane dece i mladih, podstakli su nas da dizajniramo paket koji sintetiše ono najbolje od Bitdefendera za zaštitu porodice, a koji je dovoljno jednostavan, da mugu da ga koriste i deca.

Family Pack je opremljen nagrađivanim modulom Bitdefender Mobile Security, koji štiti roditelje i decu na njihovim Android uređajima. Takođe, sadrži prostor za skladištenje i web zaštitiu, a pomoću Bitdefender Anti-Theft modula čuva vaše informacije od lopova.

Parental Control omogućava roditeljima da budu bezbrižni dok njihova deca surfuju internetom, a Banking and Shopping modul štiti finansijske naloge od onlajn prevara. Enkripcija fajlova, bezbedno online skladištenje i dvosmerni firewall proširuju online bezbednosni pojas na celu porodicu, kako bi se zaštitile osetljive informacije i sprečile kriminalne radnje.

Posebne koristi  će imati članovi porodice koji koriste Mac uređaje, kroz specijalno osmišljen i nenametljiv Bitdefender Antivirus for Mac, koji automatski štiti i ažurira kompletne Mac sisteme. Bitdefender Antivirus for Mac je, takođe, predstavljen sa Web Security i Mac Defense tehnologijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *