Bitdefender, tvorac inovativnog antivirusnog softvera, ovlastio je KEY4S d.o.o. preduzeća za konsalting iz oblasti poslovanja i informacionih tehnologija kao svog novog eksluzivnog country partnera kako bi ponudio usluge na srpskom jeziku i potpuno lokalizovanu web podršku, kako kućnim korisnicima tako i kompanijama iz Srbije.

Ovo partnerstvo ima za cilj poboljšanje prodaje vodećih antivirusnih rešenja kompanije Bitdefender u Srbiji nudeći stručnu predprodajnu i tehničku podršku korisnicima i poslovnim partnerima kao i usluge u potpunosti prilagođene lokalnim potrebama.

Kao eksluzivni country partner, KEY4S će u Srbiji razviti mrežu partnera i predstaviće na srpskom tržištu Bitdefender proizvode i usluge kako bi se IT profesionalci i obični korisnici bolje upoznali sa nagrađivanom tehnologijom Bitdefendera.

Novi web sajt Bitdefender.rs je potpuno lokalizovan na srpski jezik a korisnicima iz Srbije stoje na raspolaganju lokalni predstavnici da odgovore na sva pitanja vezana za najsavremenija Bitdefender rešenja kao i da pruže podršku za srpsko tržište. Bitdefenderova saradnja sa firmom KEY4S iz Srbije će takođe omogućiti da ova antivirusna kompanija ostvari efikasniju komunikaciju sa lokalnim klijentima.

“Naš cilj je da na srpskom tržištu u predstavimo sve revolucionarne i nagrađivane Bitdefender proizvode,” izjavio je Miroslav Kovač, Bitdefender Country Manager iz KEY4S d.o.o. “Bitdefender poseduje svetsko ime i svetske proizvode, a mi to svetko ime možemo približiti I kupcima iz Srbije.”

“Uvereni smo u sposobnosti KEY4S da pomogne Bitdefenderu da u potpunosti ostvari svoj potencijal na tržištu Srbije,” izjavio je Maciej Dziobek. “Partnerstvo će nam pomoći da ostanemo usklađeni sa potrebama naših kupaca i poslovnih partnera iz Srbije i pružiti nam još veću prednost na tržištu koje se graniči sa matičnom zemljom Bitdefendera, Rumunijom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *