2018-IS-EN

logo_small

Internet Security 2018

Najbolja zaštita. Najbolje performanse.
Jednostavan za korišćenje.


 • Najbolja antivirusna zaštita od pretnji za Windows-e
 • Bolja sigurnost sa Webcam Protection
 • Višeslojna ransomware zaštita za zaštitu Vaših podataka
 • Zaštita Vaših podataka od neovlašćenih promena sadržaja
 • Sveobuhvatna podrška: 24/7

Višeslojna Ransomware Zaštita
Bitdefender Internet Security 2018 Vam donosi višeslojnu zaštitu od ransomware-a. Pomnim praćenjem ponašanja Vašeg računara, sprečava napade i štiti Vaše najvažnije dokumente od ransomware enkripcije. Sa Bitdefender Internet Security 2018, ne morate brinuti da ćete gubiti vreme ili novac. Zato bezbrižno uživajte u svojim uređajima.

Najbolja zaštita. Najbolja svojstva.

 

Bitdefender

7

Kaspersky

5.87

Symantec

5.75

McAfee

4.89

Najbolja zaštita od virusa (na skali od 0 do 6 gde 6 označava najveću zaštitu)
Ukupni rezultat. Januar 2011 – Jun 2017. AV TEST.

 

Bitdefender

5.74

Kaspersky

5.70

Symantec

5.13

McAfee

4.91

Najmanji udar na performanse (na skali od 0 do 6 gde 6 označava najmanji udar)
Ukupni rezultat. Januar 2013 – Jun 2017. AV TEST.

 

Odaberite najbolju zaštitu i ne morate se više brinuti

 

Kontinuirana ažuriranja

Bitdefender Internet Security 2018 je dizajniran da Vas zaštiti od najnaprednijih internet pretnji na svijetu. Kontinuirana ažuriranja dolaze sa svakim Bitdefender proizvodom i ubrzavaju uvođenje novih modula i pojednostavljuju ažuriranje, nadogradnju i instaliranje Bitdefender sigurnosti.

Kontinuirana zaštita

Naša kontinuirana zaštita* namenjena je uštedi vremena i truda, smanjenje rizik od infekcija automatskom obnovom Vaše pretplate. To je besplatan način za uklanjanje mogućih sigurnosnih propusta između razdoblja pretplate. Time osiguravate da Vaši uređaji, datoteke i identitet uvek budu zaštićeni.
*Kontinuirana zaštita je usluga koju možete isključiti kad god poželite.

Više o proizvodu

Zaštita

Potpuna zaštita podataka

Apsolutna moć koja je dostupna danas u najmoćnijem antivirusnom rešenju. Bitdefender Internet Security 2018 štiti vas od svih pretnji, od virusa, crva, trojanaca, do Ransowera, zero-day napada, rootkita i spayware-a, Vaši podaci i vaša privatnost su u sigurnim rukama.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Internet Security 2018 koristi tehniku nazvanu “detekcija ponašanja” kako bi pomno pratio aktivne aplikacije. U trenutku kada otkrije bilo što sumnjivo, odmah preduzima potrebne korake kako bi se sprečila infekcija.

Webcam Protection

Štiti Vašu privatnost i sprečava webcam propuste. Webcam Protection će Vas obavestiti u trenutku kada Vaše aplikacije pokušaju pristupiti web kameri i omogućava Vam blokiranje neovlašćenog pristupa.

Višeslojna Ransomware zaštita

Možete staviti važne dokumente pod posebnu zaštitu od zlonamernih enkripcija koje od vas posle traže da otkupite sopstvene, kriptovane podatke.

Moćan Anti-Phishing

Bitdefender Internet Security 2018 prepoznaje i blokira web stranice koje su „zamaskirane“ kao pouzdane kako bi vam ukrali finansijske podatke kao što su lozinke ili broj kreditne kartice.

Anti-fraud

Naš napredni sistem filtriranja upozorava vas kad god posetite web stranice gde su mogući pokušaji prevare, kao što su kockarnice, porno stranice, sheme novca kredita i drugih.

Safe Files

Sa Bitdefender Safe Files možete sprečiti neovlašćene promene Vaših podataka. Jednostavno dodate datoteku na listu za praćenje i Bitdefender će štititi podatke unutar datoteke od ransowmare-a i ostalih virusa. Jedino aplikacije kojima verujete imaju dozvolu da pristupe Vašoj „Safe Files“ datoteci.

Sigurnije pretraživanje

Saznajte jesu li vaši rezultati pretraživanja sigurni za pristup pre nego što kliknite na link. Bitdefender Internet Security 2018 takođe blokira poznate zaražene linkove.

Rescue Mode

Neke sofisticirane viruse, poput rootkita, potrebno je ukloniti pre pokretanja Windows sustava. Kad Bitdefender Internet Security 2018 otkrije takvu pretnju, on ponovo pokrene računar u Rescue mode-u gde ga čisti i obnavlja.

Svojstva

Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internet pretnji. Omogućava optimalne uslove sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba ništa da se konfiguriše.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Internet Security 2018 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedeo njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Globalna proaktivna mreža

Prilikom skeniranja u Cloud-u ne postoji gotovo nikakvo opterećenje performansi vašeg računara. Datoteke koje se skeniraju ostaju potpuno u privatnom vlasništvu jer se ne skenira sadržaj datoteke nego samo njihov potpis, tj. sadržaj datoteka nikad se ne prenese ili snimi na cloud-u.

Game, Movie and Work Modes

Bitdefender Internet Security 2018 detektuje kada igrate, radite ili gledate film, pa vas ne opterećuje sa nepotrebnim zahtevima. Bitdefender privremeno zaustavi pop-up prozore, podešava vizualne postavke i zaustavlja nevažne pozadinske aktivnosti, kako bih vam omogućio da uživate u svom računaru maksimalno.

Battery Mode

Ova korisna, inteligentna stavka štedi bateriju za prenosni računar i tablet, tako što se privremeno prilagođava postavkama sistema, kao što su sistem, hlađenje, ažuriranje ili Bluetooth veze.

Privatnost

Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni pretraživač koji omogućava brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna polja na kreditnoj kartici u sistemu naplate.

Roditeljska Zaštita

Sa Roditeljskom Zaštitom, možete diskretno nadzirati online aktivnosti Vašeg deteta. Filtrirajte neprimereni sadržaj i kontrolišite vreme koje provodi online. Jednostavno se prijavite u Vašu Bitdefender Centralu i budite u korak sa lokacijom i aktivnostima Vašeg deteta.

Privacy Firewall

Sa Bitdefender Internet Security 2018 dobijate moćnu zaštitu segmenta mreže, tako da Vaši privatni podaci ostaju sigurni od hakerskih napada i curenja podataka.

Zaštita socijalnih mreža

Ostanite sigurni od zlonamernih linkova i bilo kakvih drugih Internet pretnji koje vam nesvesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Password Manager

Čuva Vaše lozinke, podatke o kreditnim karticama i druge vama bitne stvari u „sigurnosni sef“ koji ima za vas jednostavan pristup kad god vam je potrebno. Password Manager vam nudi mogućnost Autofill-a pa vam može preporučiti sigurnosne lozinke.

File Shredder

Ovaj program vam služi za potpuno brisanje vaših datoteka iz računara bez ostavljanja ikakve mogućnosti povratka.

Brz Risk Checker

Skeniranje sigurnosnih rupa i propusta sa samo jednim klikom. Bitdefender Internet Security 2018 proverava vaš računar ukoliko imate zastarele i nezaštićene programe, ako vam nedostaju Windows sigurnosne zakrpe ili imate potencijalno nesigurne postavke sistema, tako da će vam pokazati najbolje rešenje da se to popravi.Sistemski zahtevi

 • Operativni sistem: Microsoft Windows Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: 1.6 GHz processor
 • Radna memorija (RAM): 1 GB
 • Diskovni prostor: 1,5 GB
 • Operativni sistem: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • Procesor: Intel CORE Duo na 2,0 GHz ili jači
 • Radna memorija (RAM): 2 GB (Windows 7 / 8 / 8.1 / 10)
 • Prostor na disku: 2 GB (najmanje 800 MB na sistemskom disku / particiji)
 • Internet Explorer 10 ili noviji
 • Skype 6.3 ili noviji
 • Firefox 30 ili noviji
 • Chrome 34 ili noviji
 • Thunderbird 14 ili noviji
 • Outlook 2007, 2010, 2013

Važni linkovi

 

Datasheet   User guide

Bitdefender Internet Security 2018 screenshots