2018-AV-EN logo_small

Antivirus Plus 2018

Najbolja zaštita. Najbolje performanse.
Jednostavan za korišćenje.

Potpuna zaštita za Windows, Mac OS, iOS i Android

Otkrivanje malware

Zaštita privatnosti sa novim Webcam Protection

Višeslojna ransomware zaštita čuva vaše podatke

Optimizovane performanse ne utiču na brzinu i čuvaju bateriju

Podrška 24/7

Napredna sigurnost za malo resursa!
Bitdefender Antivirus Plus 2018 vas štiti od najopasnijih e-pretnji bez uticaja na brzinu vašeg računara. Sa aktivnim Autopilotom, Bitdefender Antivirus Plus 2018 automatski preduzima potrebne korake kako bi zaštitio vaše podatke, internet transakcije i vašu privatnost.

Najbolja zaštita. Najbolja svojstva.

 

Bitdefender

5.93

Kaspersky

5.87

Symantec

5.75

McAfee

4.89

Najbolja zaštita od virusa (na skali od 0 do 6 gde 6 označava najveću zaštitu)
Ukupni rezultat. Januar 2011 – Jun 2017. AV TEST.

 

Bitdefender

5.74

Kaspersky

5.70

Symantec

5.13

McAfee

4.91

Najmanji udar na performanse (na skali od 0 do 6 gde 6 označava najmanji udar)
Ukupni rezultat. Januar 2013 – Jun 2017. AV TEST.

 

Odaberite najbolju zaštitu da ne morate više brinuti

 

Kontinuirana ažuriranja

Bitdefender Antivirus Plus 2018 je dizajniran da Vas zaštiti od najnaprednijih internet pretnji na svetu. Kontinuirana ažuriranja dolaze sa svakim Bitdefender proizvodom, ubrzavaju i pojednostavljuju ažuriranje, nadogradnju i instaliranje Bitdefender sigurnosti.

Kontinuirana zaštita

Naša kontinuirana zaštita* namenjena je uštedi vremena i truda. Smanjenje rizik od infekcija automatskom obnovom vaše pretplate. To je besplatan način za uklanjanje mogućih sigurnosnih propusta između razdoblja pretplate, čime osiguravate da su vaši uređaji, datoteke i identitet uvek zaštićeni.
*Kontinuirana zaštita je usluga koju možete isključiti kad god poželite.

Više o proizvodu

Zaštita

Potpuna zaštita podataka

Apsolutna moć koja je dostupna danas u najmoćnijem antivirusnom rešenju. Bitdefender Internet Security 2018 štiti vas od svih pretnji, od virusa, crva, trojanaca, do Ransowera, zero-day napada, rootkita i spayware-a, Vaši podaci i vaša privatnost su u sigurnim rukama.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Internet Security 2018 koristi tehniku nazvanu “detekcija ponašanja” kako bi pomno pratio aktivne aplikacije. U trenutku kada otkrije bilo što sumnjivo, odmah preduzima potrebne korake kako bi se sprečila infekcija.

Višeslojna Ransomware zaštita

Možete staviti važne dokumente pod posebnu zaštitu od zlonamernih enkripcija koje od vas posle traže da otkupite sopstvene, kriptovane podatke.

Moćan Anti-Phishing

Bitdefender Internet Security 2018 prepoznaje i blokira web stranice koje su „zamaskirane“ kao pouzdane kako bi vam ukrali finansijske podatke kao što su lozinke ili broj kreditne kartice.

Anti-fraud

Naš napredni sistem filtriranja upozorava vas kad god posetite web stranice gde su mogući pokušaji prevare, kao što su kockarnice, porno stranice, sheme novca kredita i drugih.

Sigurnije pretraživanje

Saznajte jesu li vaši rezultati pretraživanja sigurni za pristup pre nego što kliknite na link. Bitdefender Internet Security 2018 takođe blokira poznate zaražene linkove.

Rescue Mode

Neke sofisticirane viruse, poput rootkita, potrebno je ukloniti pre pokretanja Windows sustava. Kad Bitdefender Internet Security 2018 otkrije takvu pretnju, on ponovo pokrene računar u Rescue mode-u gde ga čisti i obnavlja.

Svojstva

Bitdefender Autopilot™

Kada je uključen, Bitdefender Autopilot će sam od sebe pokrenuti sve moguće zaštite od internet pretnji. Omogućava optimalne uslove sigurnosnog rada bez „dosadnog“ iskakanja pop-up prozora. Ne treba ništa da se konfiguriše.

Bitdefender Photon™

Ova ekskluzivna inovativna tehnologija pomaže Bitdefender Internet Security 2018 da se prilagodi konfiguraciji vašeg hardwera i softwera kako bi uštedeo njihove resurse i poboljšao njihovu brzinu i performanse.

Globalna proaktivna mreža

Prilikom skeniranja u Cloud-u ne postoji gotovo nikakvo opterećenje performansi vašeg računara. Datoteke koje se skeniraju ostaju potpuno u privatnom vlasništvu jer se ne skenira sadržaj datoteke nego samo njihov potpis, tj. sadržaj datoteka nikad se ne prenese ili snimi na cloud-u.

Game, Movie and Work Modes

Bitdefender Internet Security 2018 detektuje kada igrate, radite ili gledate film, pa vas ne opterećuje sa nepotrebnim zahtevima. Bitdefender privremeno zaustavi pop-up prozore, podešava vizualne postavke i zaustavlja nevažne pozadinske aktivnosti, kako bih vam omogućio da uživate u svom računaru maksimalno.

Battery Mode

Ova korisna, inteligentna stavka štedi bateriju za prenosni računar i tablet, tako što se privremeno prilagođava postavkama sistema, kao što su sistem, hlađenje, ažuriranje ili Bluetooth veze.

Privatnost

Bezbrižno i brzo plaćanje preko interneta

Jedinstveni pretraživač koji omogućava brzo i bezbrižno plaćanje internet bankarstvom. Bitdefender Safepay od sada može automatski popuniti prazna polja na kreditnoj kartici u sistemu naplate.

Zaštita socijalnih mreža

Ostanite sigurni od zlonamernih linkova i bilo kakvih drugih Internet pretnji koje vam nesvesno mogu poslati vaši prijatelji putem Facebook, Twitter, Pinterest ili drugih društvenih mreža.

Password Manager

Čuva Vaše lozinke, podatke o kreditnim karticama i druge vama bitne stvari u „sigurnosni sef“ koji ima za vas jednostavan pristup kad god vam je potrebno. Password Manager vam nudi mogućnost Autofill-a pa vam može preporučiti sigurnosne lozinke.

File Shredder

Ovaj program vam služi za potpuno brisanje vaših datoteka iz računara bez ostavljanja ikakve mogućnosti povratka.

Vulnerability Scanner

Skeniranje sigurnosnih rupa i propusta samo jednim klikom. Bitdefender Antivirus Plus 2018 proverava vaš računar ukoliko imate zastarele i nezaštićene programe, ako vam nedostaju Windows sigurnosne zakrpe ili imate potencijalno nesigurne postavke sistema i predlaže najbolje rešenje za popravku propusta.